Τι είναι ο Κύκλος της Συνεταιριστικής Κοινότητας Από Κοινού;

Βασικός στόχος μας είναι η αυτονομία της τροφής, του πιο βασικού και αναντικατάστατου αγαθού της ζωής.
Με αγάπη και κόπο, φυτεύουμε μια ποικιλία από καλλιέργειες: οπωροκηπευτικά, φρούτα, λαχανικά, και σιτηρά. Ακολουθούμε τον κύκλο της ζωής τους, τα φροντίζουμε ώσπου έρχεται η ώρα να κοπούν και να γίνουν πεντανόστιμα, αγνά και θρεπτικότατα συστατικά στο τραπέζι μας. Περιποιούμαστε τα ζώα μας με στοργή και η τροφή τους προέρχεται από δικές μας καλλιέργειες. Έτσι το γάλα, τα αυγά, το τυρί μας είναι 100% σπιτικά: προέρχονται από τους φίλους μας τα ζώα (όπως τη Μαρίκα την κατσίκα και τη Γιαννούλα την κότα).

Κι επειδή όλα είναι κύκλος, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας το διατροφικό μας προτέρημα. Δεχόμαστε παραγγελίες και κάνουμε διανομή κατ' οίκον τα εποχιακά προϊόντα μας (ό,τι βγάλουμε κάθε φορά!).

 

Πώς λειτουργεί ο κύκλος

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνετε για τα διαθέσιμα προϊόντα μας από το σχετικό κατάλογο που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα μας. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας -από την Πεμπτη ως την Δευτερα- κάθε μέλος του Κύκλου έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει τηλεφωνικά ή με e-mail τα προϊόντα που επιθυμεί. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ενημερώνεστε από εμάς, αν αυτό σας διευκολύνει. Οι παραγγελίες συλλέγονται και συσκευάζονται από τα μέλη μας μία μέρα πριν την παράδοση. Προτεινόμενη μέρα η Τεταρτη. Διανέμονται είτε κατά μόνας, ή ομαδοποιημένα σε σημεία που έχουν προσυμφωνηθεί από τα μέλη του Κύκλου.

Δεν χρησιμοποιούμε χημικά ή φαρμακα, φθηνή εργατική δύναμη και υλικά από χώρες φθηνής εργατικής δύναμης, καθώς επίσης δεν υπάρχει εκμετάλευση του παραγωγού

Για απορίες, ερωτήσεις αλλά και τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6932221151.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κύλιση στην κορυφή